Loading...

Blender Electrolux Create 4 E4CB1-6

60.13

Energija: Opskrba energijom
Snaga, W: 350
Dimenzije: Dimenzije
Kapacitet: Kapacitet
Kapacitet posude: 1
Izvedba: Izvedba
Tipka za pulsni način rada: da
Funkcija proizvoda: priprema hrane
Okretna oštrica sa mogučnošću vađenja: Da
Zaštita noža: nema
Loading...
  Ukusan i hranjiv smoothie koji možete ponijeti sa sobom.
Uz Create 4 Compact Blender zdrave navike postaju jednostavnije. I ukusnije. Dodajte bananu, svježe bobičasto voće i malo soka. Izmiksajte. Sada možete uživati u svježim, zdravim smoothiejima i ponijeti ih sa sobom bilo gdje.
Praktična 3-u-1 prenosiva boca.
Izmiješajte svoje omiljene sastojke izravno u 3-u-1 prenosivoj boci i napitak je spreman za put s vama. Dodajte željene namirnice, stavite poklopac i ponesite smoothie sa sobom bilo gdje.
Dosljedan rezultat uz više brzina i puls funkciju.
Odaberite jednu od dviju brzinu i puls funkciju za savršenu teksturu. Od drobljenog leda do kremastih smoothieja, postignite najdosljednije željene rezultate miješanja.
Širok raspon dodatne opreme za sve vrste miješanja.
Istražite sve mogućnosti miksanja uz širok raspon dodatne opreme. Staklenka od 600 ml savršena je za miksanje kod kuće, dvije prenosive boce od 600 ml i 300 ml savršene su za smoothieje koje želite ponijeti sa sobom, a mikser je savršen za usitnjavanje zrna kave i orašastih plodova.
Optimalno miksanje uz TruFlow® Blades.
Bez obzira na to drobite li led ili pripremate smoothie savršene teksture, TruFlow® Blades nudi pouzdanu, optimalnu učinkovitost miješanja.
Ušteda prostora uz kompaktan dizajn.
Više nema potrebe za velikim i glomaznim mikserima koji zauzimaju prostor na vašoj radnoj površini. Create 4 Compact Blender zauzima manje prostora te čini vašu kuhinju prozračnijom i urednijom.