Loading...

Štapni mikser Bosch MSM14200

22.38

Dimenzije proizvoda 375 x 60 x 60

mm

Glavna boja proizvoda Bijela
Priključna vrijednost 400

W

10 godina jamstvo na motor Ne
Neto težina 1,1

kg

Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja Pushbuttons
Materijal kućišta
Materijal podnožja Plastika
Dužina kabela za napajanje 120,0

cm

Dizajn oštrice Nehrđajući čelik
Oštrica sa 4 kraka
Sva plastika koja je u kontaktu s hranom ne sadrži BPA Da
Uključeni dodatni pribor 1 x Lončić za miješanje sa skalom za mjerenj, 1 x Noga za miješanje, plastična, 1 x Univerzalna sjeckalica
Loading...

Motor snage 400 W

Snaga za brzu obradu svega.

Praktičan put do ukusnih domaćih juha, umaka i napitaka. Sa snažnim motorom i višenamjenskom dodatnom opremom brzo ćete postignuti savršene rezultate – čaki kod sjeckanja sira ili začinskog bilja. Tihi motor niske vibracije obradu čini zabavnom, a vi ćete moći uskoro uživati u svojem jelu.

Ergonomska ručka

Ergonomski i lagani dizajn jamči jednostavno rukovanje.

Bezbrižno miješanje na domak ruke zahvaljujući ergonomskoj ručci, uređaj udobno odgovara vašoj ruci. Osim toga, njegova mala težina držanje čini još lakšim.Ž

Jednostavna upotreba

Jednostavno miješanje jednim pritiskom gumba.

Miješajte na jednostavan način i brzo postignite savršene rezultate jednim pritiskom gumba. Pustite da miješalica odradi težak posao umjesto vas zahvaljujući dosljednoj brzini miješanja.

Uključena sjeckalica

Sve će nasjeckati u nekoliko sekundi

Sjeckanje luka često znači da oči suze. Ali taj problem je riješen. S praktičnom sjeckalicom možete brzo i sigurno sjeckati povrće, začinsko bilje, oraščiće, meso i sir. Spremna je na upotrebu u samo nekoliko sekundi te se jednostavno čisti budući da se spremnik može prati u perilici posuđa.

Praktična posuda za miješanje/mjerenje

Praktična posuda za mjerenje i miješanje

Često miješate male količine sastojaka? S praktičnom posudom za miješanje/mjerenje možete male količine sastojaka izmjeriti i izmiješati izravno u posudi. To štedi na vremenu.

Glava miješalice

Odvojiva glava miješalice za lakše čišćenje

Čišćenje bez problema u samo nekoliko jednostavnih koraka. Nakon što završite, otpustite glavu miješalice jednostavnim okretom i očistite je tekućom vodom ili u perilici posuđa.