Loading...

Štapni misker Bosch MS6CB61V7

165.83

Dimenzije proizvoda 393 x 55 x 62

mm

Glavna boja proizvoda Klavir crna
Priključna vrijednost 1000

W

10 godina jamstvo na motor Ne
Neto težina 2,3

kg

Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja Pushbuttons
Materijal kućišta  
Materijal podnožja Metal
Dužina kabela za napajanje 140,0

cm

Blade design 4-wing blade
Sva plastika koja je u kontaktu s hranom ne sadrži BPA Da
Uključeni dodatni pribor 2 x Poklopac, 1 x Lončić za miješanje sa skalom za mjerenj, 1 x Noga za miješanje, nehrđajući čelik, 1 x Univerzalna sjeckalica

Nema na zalihi

Loading...

Snažno miješanje sa sustavom vakuumske pohrane. Uživajte u svježoj hrani svaki dan.

 • Uključeni sustav vakuumske pohrane: uklanja zrak iz posebnog vakuumskog dodatnog pribora i vašu hranu dulje vremena održava svježom.
 • Maksimalna Bosch snaga s motorom snage 1000 W za obradu najtvrđih sastojaka i upotrebu mnogih dodataka.
 • QuattroBlade: jamči optimalno rezanje i fine rezultate miješanja – s funkcijom AntiSplash.
 • Promjenjiva brzina: 12 brzina, plus funkcija turbo za savršenu gustoću svakog recepta.
 • Mehanizam na klik: odvajanje podnožja za miješanje jednostavnim klikom.
 • Dodatna oprema za vakuumiranje

  Uključen otporan spremnik i vrećice s patentom za višekratnu upotrebu.

  Složivi spremnici za vakuumiranje napravljeni su od dugotrajnog tritana bez BPA te otporni su na mrlje i mirise. Mogu se upotrebljavati u mikrovalnoj pećnici te jednostavno prati u perilici posuđa. Vrećice s patentom su otporne na trganje te također bez BPA. Jednostavno ih operite u perilici posuđa i ponovno upotrijebite.

  Motor snage 1000 W

  Izuzetno snažan za vrhunske i brze rezultate.

  Motor maksimalne snage za najzahtjevnije potrebe. Bilo kakvo miješanje, rezanje, sjeckanje i gnječenje zahvaljujući nevjerojatnom motoru snage 1000 W i mnogim dodacima. I najtvrđe sastojke obrađuje vrlo brzo i s lakoćom. Za više vremena u uživanju s savršenim rezulatitma.

  QuattroBlade

  Učinkovito rezanje za optimalne rezultate miješanja.

  Otporna i posebice oštra QuattroBlade pruža izvanredno rezanje za fine rezultate miješanja u malo vremena. Čak je i miješanje velikih sastojaka lako. Funkcija AntiSplash spriječava prskanje i pomaže kod održavanja vaše kuhinje besprijekornom.

  Promjenjiva brzina

  Savršena gustoća zahvaljujući 12 brzina, plus turbo.

  Sada ćete uvijek imati nadzor nad preciznim postavkama za svaki zadatak. Radilo se o umaku, juhi ili majonezi, jednostavno odaberite najbolju brzinu od 12 brzina, ovisno o rezultatima koje želite. Za punu snagu i zahtjevne zadatke samo pritisnite turbo gumb.

  Klik mehanizam

  Jednostavnim klikom odvojite glavu miješalice koju je moguće oprati u perilici posuđa.

  Čišćenje će trajati samo nekoliko sekundi. Nakon što završite s miješanjem, jednim jednostavnim klikom otpustite glavu miješalice. Sada je možete očistiti na brz i jednostavan način, tekućom vodom ili u perilici posuđa.

  Jednostavno rukovanje

  Ergonomsko, lagano kućište savršeno pristaje svakoj ruci.

  Miješanje nikad nije bilo udobnije. Ergonomsko, lagano kućište pristaje svakoj ruci. Njegova ručka koja je mekana na dodir te veliki, pristupačni gumbi jamče optimalnu udobnost te nadzor sa savršenim rukovanjem bez klizanja.

  Dodatna oprema za vakuumiranje

  Uključen otporan spremnik i vrećice s patentom za višekratnu upotrebu.

  Složivi spremnici za vakuumiranje napravljeni su od dugotrajnog tritana bez BPA te otporni su na mrlje i mirise. Mogu se upotrebljavati umikrovalnoj pećnici te jednostavno prati u perilici posuđa. Vrećice s patentom su otporne na trganje te također bez BPA. Jednostavno ih operite u perilici posuđa i ponovno upotrijebite.

  Uključena sjeckalica

  Sve će nasjeckati u nekoliko sekundi

  Sjeckanje luka često znači da oči suze. Ali taj problem je riješen. S praktičnom sjeckalicom možete brzo i sigurno sjeckati povrće, začinsko bilje, oraščiće, meso i sir. Spremna je na upotrebu u samo nekoliko sekundi te se jednostavno čisti budući da se spremnik može prati u perilici posuđa.

  DoubleWhisk

  DoubleWhisk za jednostavnije miješanje i tučenje

  Uživajte u lakšoj pripremi svojih jela! S dvije metlice možete u tren oka izmiješati tijesto za tortu i biskvit. Štoviše, možete ga upotrijebiti i za pripremu šlaga, majoneze, preljeva za salatu, tijesta za palačinke i kajgane

  Posuda za miješanje/mjerenje s poklopcem

  Posuda za mjerenje s poklopcem za mjerenje, miješanje i pohranu.

  Često su vam potrebne male porcije? Posuda za miješanje/mjerenje savršena je za mjerenje sastojaka i miješanje malih količina. Zahvaljujući poklopcu, nadjeve za jela ili drobljene sastojke možete ostaviti u posudi nakon miješanja te ih pohraniti u hladnjaku.

  AntiSplash

  AntiSplash za savršene i besprijekorne rezultate

  Uživajte u savršenim rezultatima bez prskanja. Tehnologija AntiSplash sprječava prskanje tijekom upotrebe. Dizajn zvona osigurava učinkovito miješanje i besprijekornu kuhinju.