Loading...

Multipraktik Bosch MCM3501M

86.74

Snaga (W) 800

W

Broj postavki brzine 2
Maksimalna brzina rotacije 17000

min-1

Glavna boja proizvoda Crna
Materijal kućišta  
Materijal posude Plastika
Iskoristiv kapacitet 2,3

l

Maks. masa posude za miješanje brašna 0,8

kg

Maks. količina obrade tijesta 0,8

kg

Dimenzije proizvoda 375 x 220 x 260

mm

Neto težina 3,7

kg

Dužina kabela za napajanje 120,0

cm

Uključeni dodatni pribor 1 x Poklopac, 1 x Plastična posuda za miješanje, 500 g, 1 x Vrč za miješanje, plastični, 1 x Kombinirana ploča za struganje, 1 x Ploča za stepanje, 1 x Kombinirana ploča za rezanje, 1 x Pomagalo za punjenje, 1 x Univerzalni nož, 1 x Univerzalna sjeckalica, 1 x Nosač za dodatni pribor, 1 x Plastični nastavak za tijesto

Nema na zalihi

Loading...

Snažan motor

Savršeni rezultati zahvaljujući snažnom motoru.

Volite li uštediti na vremenu dok kuhate? Zahvaljujući snažnom motoru s dvije razine brzine i funkcijom pulsiranja za veće radove ožete na jednostavan i brz način pripremiti ukusno jelo. Tako ćete imati više vremena za druge stvari.

Više od 50 funkcija

Više od 50 funkcija s miješalicom, sjeckalicom i noževima.

Tražite li dobar svestrani uređaj za vašu kuhinju koji će zamijeniti sve druge uređaje? Brzo ribanje povrća i rezanje voća, savršeno gnječenje tijesta za kruh, priprema ukusnih smoothija, rezanje luka, ribanje mrkvi, mljevenje zrna kave i sjeckanje začinskog bilja; uz 50 funkcija kuhinjski aparat ostvaruje sve želje.

Plastična zdjela

Prozirna plastična zdjela s poklopcem i punjačem.

Dizano tijesto najbolje se diže u pokrivenoj zdjeli budući da se u njoj zadržava topli zrak. S plastičnom zdjelom kapaciteta od 2,3 l i s plastičnim poklopcem možete jednostavno vidjeti i provjeriti je li se dizano tijesto dovoljno diglo, bez potrebe za otvaranjem poklopca.

SmartStorage

Dodatni se pribor može pohraniti u zdjeli za miješanje.

Više nećete morati tražiti dodatni pribor. Standardni pribor možete pohraniti u zdjeli od 2,3 l, što štedi na prosoru, a njih drži pri ruci. S pametnim je oznakama sastavljanje dodatnog pribora jednostavno i brzo. Tako ćete imati više mjesta čak i u najmanjim kuhinjama.

Jednostavno čišćenje

Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koji se može prati u perilici posuđa.

Čišćenje nakon pripreme hrane inače je dugotrajno.  Sada je čišćenje postalo još udobnije. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje, i štedi na vremenu.

Dodatak mikseru od 1,0 l

Pripremite smoothije blenderom.

Svakodnevna priprema svježih smoothija može značiti puno posla. Ali taj problem je riješen. S praktičnim blenderom kapaciteta od 1,0 l, priprema ukusnih smoothija ili umaka je jednostavna. A nakon pripreme blender možete jednostavno staviti u perilicu posuđa.

Univerzalna drobilica

Za drobljenje malih količina začinskog bilja, mesa, sira, povrća, voća.

Volite pripremati jela sa svježim sastojcima, no bez puno napora? Univerzalna je drobilica savršena za jednostavno i brzo drobljenje malih količina začinskog bilja, mesa, sira, povrća i voća. Nikakva dodatna oprema vam nije potrebna, a vaši će sastojci biti spremni u tren oka.

Sigurna upotreba

Više stabilnosti i sigurnija upotreba zahvaljujući gumenom usisnom sustavu.

Ponekad uređaj može klizati po površini dok s njime radite. Ali taj problem je riješen. Gumene nožice i usisna funkcija jamči dodatnu stabilnosti, a vama pruža maksimalnu sigurnost.