Brzodjelujuće sredstvo za dezinfekciju kuhinje
Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju s EN-certificiranim i IHO-ovim popisom za dezinfekciju površina
Djelotvoran protiv salmonele, listerije i norovirusa
Učinkovit protiv SARS-CoV-2 (EN 14476, EN 16777)
Uklanja masnoće, ulja i proteine
Bez mirisa
Alkalna
Proizvod ima odobrenje za uporabu u prehrambenim područjima
Područje primjene
Za čišćenje i dezinfekciju podnih, zidnih i radnih površina otpornih na vodu i lužine, kao i kuhinjskih aparata i druge opreme u prehrambeno-prerađivačkim tvrtkama. Ne koristiti na površinama osjetljivim na alkalije ili površinama s jednokomponentnim premazom.
Testirajte na malom neupadljivom mjestu prije prve primjene. 1 doza = 25 ml.
Priprema otopine spremne za upotrebu:
Uvijek miješajte otopinu s hladnom vodom! Vidi tablicu za doziranje. Napunite bočicu s raspršivačem od 500 ml hladnom vodom do oznake i dodajte 1 dozu iz boce koncentrata od 1 L ili pomoću Kiehl sustava za doziranje (npr. DosiExpress). Napunite bočicu s raspršivačem od 500 ml pomoću odgovarajućeg Kiehl sustava za doziranje (npr. DosiStation, DosiJet). Koristite kanistere od 2 L i 5 L s odgovarajućim Kiehl sustavima za doziranje (npr. DosiStation, Arcantec, DosiJet).
Dezinfekcijsko čišćenje:
Površinu potpuno prekrijte otopinom za dezinfekciju (cca. 15–20 ml/m²) i očistite krpom za čišćenje ili uređajem za čišćenje. Potrošnja: 0,1 ml/m².
Površine i kuhinjski pribor koji dolaze u izravan dodir s hranom potrebno je temeljito isprati pitkom vodom nakon što proizvod počne djelovati. Za naslage masnoće ili proteina koristite proizvod u odgovarajućoj koncentraciji (hladan) i, nakon što počne djelovati tijekom ribanja, nanesite vruću vodu na površinu poda preko spremnika otopine stroja.