Loading...

Ugradbena Ploča BEKO5 HOO64401MT

330.43

Ugradbena ploča za kuhanje
Indukcija
Upravljačke kontrole s prednje stranje osjetljive na dodir – touch control
4 indukcijske zone za kuhanje
* prednja lijeva – 180mm – 2000W
* prednja desna – 145mm – 1600W
* stražnja lijeva – 145mm – 1600W
* stražnja desna – 180mm – 2000W
Timer
9 razina snage po svakoj zoni
On / off pokazivač
Prikaz zaostale temperature za svaku zonu
Zaštita od pregrijavanja
Automatsko isključivanjeNapomena: fotografije i posebne osobine informativnog su karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati navedenom artiklu
Šifra: 151615
Robna marka: BEKO
Kataloški broj: B HII64401MT
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Ugradbene ploče
Jamstvo: 5 godine
Boja: Crna
Diemnzije: visina:5,2, širina:58, dubina:51
Loading...

Indukcija


Dvostruko brže zagrijavanje uz povećanu snagu rada zona za kuhanje što ih čini usporedivo ekonomičnijima i sigurnijima.Dvostruko brže zagrijavanje uz povećanu snagu rada zona za kuhanje što ih čini usporedivo ekonomičnijima i sigurnijima. Indukcijske ploče zagrijavaju dvostruko brže od plinskih ploča što ih čini ekonomičnijima i sigurnijima. Indukcijska ploča za kuhanje zagrijava samo dno posude dok preostala površina ploče za kuhanje ostaje hladna i stoga uvijek sigurna na dodir. Temperatura se namjesti trenutno, jednostavnim dodirom, ograničavajući opasnost od prekipljavanja. S takvom pločom za kuhanje otopljena čokolada, profinjeni umaci i ostale majstorije osjetljive na temperaturu postaju samo jednostavna zadaća. Izvanredna PowerBoost funkcija kod indukcijskih ploča za kuhanje trenutno povećava snagu rada zone za kuhanje, što ima za posljedicu značajno kraće vrijeme pripremanja jela. Potrebno je samo 5,7 minuta da zakuha 2 l vode od 15°C do 90°C što znači da su takve ploče skoro 50% brže od staklokeramičkih Hilight ploča za kuhanje.

 

Upravljanje na dodir


Kuhanje uz samo jedan dodir na staklokeramičkoj ploči za kuhanje. Polja na ploči za kuhanje vrlo brzo postignu odabranu snagu, odnosno podešenu temperaturu.Kuhanje uz samo jedan dodir na staklokeramičkoj ploči za kuhanje. Polja na ploči za kuhanje vrlo brzo postignu odabranu snagu, odnosno podešenu temperaturu. Ovom pločom možete upravljati samo jednim dodirom senzorskih tipki na ploči. Staklokeramička polja na ploči za kuhanje vrlo brzo postignu odabranu snagu, odnosno podešenu temperaturu zagrijavanja. Također, ploča je otporna na temperaturne promjene. Ukoliko staklokeramičku ploču koristite kao površinu za odlaganje, može doći do oštećenja ili ogrebotina. Na staklokeramičku ploču se ne smije stavljati nikakav plastični predmet ili aluminijska folija. Staklokeramiček ploče mogu biti sa inox rubom ili bez, a na Vama je da odaberete onu koja Vam se više sviđa.

 

Glatka površina – jednostavno održavanje


Lakoća čišćenja – kuhanje se može pretvoriti u pravu noćnu moru kada dođe vrijeme čišćenja. Lakoća čišćenja – kuhanje se može pretvoriti u pravu noćnu moru kada dođe vrijeme čišćenja. Kuhanje je Vaša strast i obožavate provoditi vrijeme u kuhinji smišljajući nove recepte i kuhati za svoju obitelj i prijatelje. Ali tu Vašem uživanju dolazi kraj, jer nakon kuhanja ploča je uvijek uprljana, a čišćenje je ono što Vam zadaje prave muke. Uz Beko staklokermičke i indukcijske ploče za kuhanje, niti čišćenje Vam više neće predstavljati problem. Glatka i ravna površina odlična je za brzo i jednostavno održavanje. Čišćenje je brzo, lako i bez previše truda zahvaljujući izuzetno glatkoj površini. Prava pomoć u svakodnevnom životu.

 

 

Pokazivač preostale temperature


Zavodljiv i elegantan dizajn uz dodatnu sigurnost vaše ploče , jer svjetlima upozoravaju da su određena polja za kuhanje još uvijek topla.Zavodljiv i elegantan dizajn uz dodatnu sigurnost vaše ploče , jer svjetlima upozoravaju da su određena polja za kuhanje još uvijek topla. Vode brigu za još veću sigurnost jer svjetlima upozoravaju da su određena polja za kuhanje još uvijek topla. Dok svijetle svjetla, ta se polja ne smiju dodirivati. Možete ih upotrijebiti za topljenje ili održavanje temperature jela. Još jedna prednost je nesumnjivo usklađena instalacija, koja tranziciju između ploče za kuhanje i radne površine čini potpuno glatkom. To znači lakše čišćenje, a vaša kuhinja dobiva dašak modernosti i elegancije. Zavodljiv i elegantan dizajn ove ploče natjerat će vas da kuhate još više obroka, s guštom!.