Loading...

Staklokeramička ploča Bosch PKE645FP2E

Kategorije: , ,

274.13

Tehnički pregled

Tip ploče za kuhanje
Radijantna ploča za kuhanje
Ukupan broj polja koja se mogu istovremeno upotrebljavati
4
Fleksibilnost zone za kuhanje
Prstenasta zona
Tip okvira
Standardni dizajn
Korisničko sučelje
DirectSelect: izravan, jednostavan odabir željene zone kuhanja, snage i dodatnih funkcija
FryingSensor
Ne
Tip utičnice
nema utikač (električni priključak obavlja električar)
Home ConnectFusnota 1 S vremena na vrijeme nudimo ažuriranja za očuvanje funkcionalnosti vašeg povezanog kućanskog uređaja (osobito sigurnosna ažuriranja). Znate takva ažuriranja sa svog pametnog telefona. Ako želite biti obaviješteni kada takvo ažuriranje bude spremno za vaš uređaj koji podržava Home Connect, postupite na sljedeći način: preuzmite  aplikaciju Home Connect. Registrirajte i povežite uređaj u aplikaciji. Više informacija tada će biti dostupno u aplikaciji Home Connect. Kraj fusnote
Ne
Loading...

Razumljivo i još jednostavnije za upotrebu.

Zahvaljujući intuitivnoj upravljačkoj ploči, možete odabrati zone za kuhanje i točno namjestiti razinu željene snage – izravno i brzo. Funkcija DirectSelect ima i praktičan zaslon za prikaz potrošnje energije te funkcije QuickStart i ReStart.

Neka voda brže zakuha.

Jeste li ikad htjeli kuhati barem malo brže? Funkcija PowerBoost za kuhanje preusmjerava još više snage u zone za kuhanje kako bi se kuhanje ubrzalo. Tako sad možete zakuhati vodu za tjesteninu skoro 35% brže što znači i manje vremena u kuhinji te sretniji dom.

Pohranjuje vaše postavke kontrola.

 

Ako isključite ploču za kuhanje, ona na kratko vrijeme pohranjuje posljednju odabranu postavku. Ako se površina za kuhanje ponovno uključi nakon kratkog vremena, posljednje su postavke još uvijek na raspolaganju.

Isključuje se kad vrijeme istekne.

Korištenje tajmera dovedeno do savršenstva. Čim postavljeno vrijeme istekne, odabrana zona za kuhanje automatski se isključuje. To vam štedi dodatni pokret ruke.