Loading...

Perilica rublja BEKO5 WUE7612XST

Kategorije: ,

455.33

Perilica rublja
Inverterski motor
Kapacitet pranja: 7 kg
Centrifuga: 1200 okr/minAquawave bubanj
SteamCureDigitalni kontrolni display
Mogućnost odgode početka rada do 19 sati
Prikaz tijeka i preostalog vremena programa
Kontrola neravnoteže bubnja
Mogućnost podešavanja tempereture i broja okretaja centrifuge
Automatsko podešavanje potrošnje vode s obzirom na količinu rublja
Mogućnost zaključavanja postavljenih funkcija – Child Lock

Napomena: fotografije i posebne osobine informativnog su karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati navedenom artiklu

Šifra: 155604
Robna marka: BEKO
Kataloški broj: B WUE7612XST
Kategorija: BIJELA TEHNIKA > Perilice rublja
Jamstvo: 5 godine
Boja: Bijela
Efikasnost: Energetska klasa: D?
Diemnzije: visina:84, širina:60, dubina:49
Na zalihi: DA

 

Nema na zalihi

Loading...

Inverterski ProSmart™ motor


Za sve one koji žele blistavo čisto rublje, a pritom žele i uštedjeti električnu energiju i novac te imati uređaj koji je dugotrajanZa sve one koji žele blistavo čisto rublje, a pritom žele i uštedjeti električnu energiju i novac te imati uređaj koji je dugotrajan, bez potrebe za popravcima, a k tome još žele uređaj koji stvara minimalno, Beko ProSmart tehnologija inverterskog motora je izvrstan izbor. Beko je na pametan način razvio i kreirao tehnologiju koja će zadovoljiti i one s najvišim zahtjevima i potrebama. Beko ProSmart™ tehnologija inverterskog motora radi učinkovito, a pritom štedi električnu energiju, ima dulji životni vijek te je tiša. Ova tehnologija nudi energetsku učinkovitost koja će uroditi nižim iznosima računa za potrošnju električne energije što će razveseliti mnoge. Osim uštede električne energije, ova tehnologija inverterskog motora također smanjuje razinu buke zahvaljujući varijabilnoj brzini motora bez trenja koja pomaže postaviti rotaciju bubnja na onu razinu koja odgovara odjeći koju perete. Podesiva rotacija bubnja dozvoljava rublju da se lakše i tiše kreće unutar samog bubnja što Vas neće ometati.

 

Beko SteamCure™ tehnologija – tretiranje mrlja parom


Priznajte – čim ugledate mrlju, morate je tretirati prije pranja. SteamCure™ tehnologija čini sve za vas jer mrlje tretira parom prije pranja Priznajte – čim ugledate mrlju, morate ju tretirati prije pranja. SteamCure™ tehnologija čini sve za vas jer mrlje tretira parom prije pranja, što pomaže omekšati nečistoću i olakšati čišćenje. Izuzetno korisna snaga pare odavno je prisutna u svakom domaćinstvu, jer se široko koristi u kuhanju, peglanju i čišćenju. Sada je moćna prednost pare prenesena i na perilice rublja. Para je idealna za tkanine, s jedne strane je izuzetno nježna, a s druge strane i ima divnu sposobnost prodiranja duboko u tkanine. Temperatura joj je na trenutak dovoljno visoka da omekša mrlje na tkanini, posebno u slučaju masnih mrlja, i na nježan i ekološki prihvatljiv način uništavanja bakterija koje uzrokuju neugodne mirise, ali istodobno upravo hladne, da ne ošteti tkanine. Ova sposobnost pare savršeno je prenesena na niz perilica rublja koje koriste paru kako bi olakšale uklanjanje mrlja – SteamCure ™. tehnologiju.

AquaWave® tehnologija pranja


Ne biste htjeli da vam se košulja uništi nakon samo nekoliko puta što ste ju obukli. S Beko tehnologijom AquaWave™ nema potrebe za brigom. Sa svojom ste omiljenom košuljom mnogo toga prošli, a ubacivanje u perilicu rublja uvijek vam teško pada, jer ne biste htjeli da vam se košulja uništi nakon samo nekoliko puta što ste ju obukli. S Beko tehnologijom AquaWave™ nema potrebe za brigom. Pomoću skupa lopatica i posebno dizajniranog uzorka bubnja stvara se pokret u obliku vala za nježno pomicanje vašeg rublja unutar perilice, što vašoj odjeći osigurava više izloženosti i povećava performanse pranja i sušenja. Također ćete uštedjeti energiju i vrijeme. Vas i vašu košulju čeka još mnogo nezaboravnih noćnih provoda i zato uz Beko perilice rublja i AquaWave™ tehnologiju nema razloga za brigu.