Loading...

Pećnica BEKO5 BBIE 12300XD

367.16

Ugradbena pećnica
Ukupni korisni volumen: 72 lit.
6 načina pečenjaAeroPerfect – nova tehnologija cirkulacije zrakaUtisni upravljački gumbi
Digitalni kontrolni zaslon
Osvjetljenje unutrašnjosti pećnice sa gornje strane
Potpuno staklena unutrašnjost vrata – lako čišćenje
Dvostruko staklo na vratima pećnice

Napomena: fotografije i posebne osobine informativnog su karaktera i ne moraju u potpunosti odgovarati navedenom artiklu

Šifra: 150816
Robna marka: BEKO
Kataloški broj: B BBIE12300XD
Kategorija: Ugradbene pećnice
Jamstvo: 5 godine
Boja: Inox
Efikasnost: Energetska klasa: A
Diemnzije: visina:59,5, širina:59,4, dubina:56,7
Na zalihi DA
Loading...

AeroPerfect™


Odustali ste od pečenja kolača jer vaša pećnica ne peče ravnomjerno? Biskvit vam je s prednje strane svijetliji, dok je sa stražnje strane zagorio? Baš iz tog razloga, Beko je razvio AeroPerfect™ tehnologiju – novi dizajn cirkulacije zraka. AeroPerfect™ tehnologija koristi stalan protok zraka u pećnici kako bi se minimalizirala fluktuacija temperature za brzo i ravnomjerno pečenje. Zahvaljujući novoj ugrađenoj platformi pećnice, šupljina pećnice ima kontinuirano zavarivanje koje minimalizira gubitak topline, a minimalizacija gubitka topline umanjuje temperaturne fluktuacije i osigurava preciznu i stabilniju kontrolu temperature. Uz pomoć AeroPerfect™ tehnologije distribucija i cirkulacija vrućeg zraka osigurava ravnomjerne rezultate pečenja u svim dijelovima pećnice i smanjuje se vrijeme potrebno za savršene rezultate pečenja.

 

 

Osvjetljenje unutrašnjosti pećnice


Upravo ste stavili veliki komad mesa u pećnicu na idealnu temperaturu i svako otvaranje vrata pećnice mogao bi upropastiti Vaš trud? U Beko ugradbenim pećnicama iz Beyond linije, halogena rasvjeta unutrašnjosti pećnice smještena je na vrhu što nam daje još jasniji pogled na ono što se događa u pećnici. Pečete biskvit za najdraži kolač Vaših ukućana ili ste upravo stavili veliki komad mesa u pećnicu na idealnu temperaturu i svako otvaranje vrata pećnice mogao bi upropastiti Vaš trud? Želite vidjeti kako napreduje kuhanje, kako Vam izgleda biskvit za kolač, ali ne želite otvoriti vrata pećnice i izgubiti idealnu unutarnju temperaturu? Beko pećnice opremljene su halogenom rasvjetom koja će Vam u svakom trenutku pomoći da vidite cijelu unutrašnjost pećnice, tako da možete pratiti kulinarske kreacije bez otvaranja vrata pećnice.

 

 

Vrata pećnice velike nosivosti


Koliko puta Vam se dogodilo kada se vadili veliku posudu iz vruće pećnice da ste imali osjećaj kao da Vam klizi iz ruku i da će Vam sve pasti na pod Koliko puta Vam se dogodilo kada se vadili veliku posudu iz vruće pećnice da ste imali osjećaj kao da Vam klizi iz ruku i da će Vam sve pasti na pod i da će sav Vaš trud biti upropašten u sekundi? Beko je i na to mislio i zato vrata Beko pećnica imaju veliku nosivost za držanje teških posuda za kuhanje i pečenje. Tople, teške posude i lonce može biti teško izvaditi iz pećnice. Ukoliko osjetite da Vam posuda klizi iz ruku, slobodno ju odložite na otvorena vrata pećnice jer vrata Beko pećnica podržavaju teret i do 22,5 kg. To je 20% više nego kod standardnih vrata pećnice, tako da možete odložiti svoj vreli lonac na otvorena vrata dok predahnete.