Loading...

Hladnjak Bosch KGN397LEQ

1,090.94

Glavna boja proizvoda Izgled nehrđajućeg čelika
Boja / materijal kućišta  
Položaj vrata Desno reverzibilno
Opcije za ploču vrata ukrasna letvica nije dobavljiva
Hinge type  
Vrsta ručke Vertikalna ručka
NoFrost  Da
Dispenser  
Tip upravljačkih postavki i signalizacijskih uređaja Prikaz temperature hladnjaka
Temperatura za zamrzivač

Signal upozorenja otvorena vrata

Super postavka za hladnjak

Super postavka za zamrzivač

Signal upozorenja za kvar

Upozorenje za sekciju zamrzivača

Dostupno uz narudžbu

Loading...

VitaFresh

Neka vaša hrana duže ostane svježa.

Sustav VitaFresh nudi savršene uvjete za pohranu svježe hrane zahvaljujući kontrolama klime i temperature.Meso i riba ostaju duže svježi na temperaturi od skoro 0 °C.Optimizirana klima dobra je i za voće i za povrće.Više uživajte u hrani, manje je bacajte.

Perfect Fit

Postavite hladnjak bilo gdje.

Postavite hladnjak gdje god želite. Našim standardnim modelima hladnjaka sa zamrzivačem na tržištu potrebno je približno 10 cm udaljenosti od bočnih zidova kako bi se vrata i ladice mogli otvarati. Zahvaljujući Perfect Fit, asortiman naših samostojećih hladnjaka sa zamrzivačem mogu se postaviti tako da su naslonjeni na bočne zidove ili pokućstvo. Širina hladnjaka sa zamrzivačem odgovara dimenzijama niše.

LED rasvjeta

LED rasvjeta: unutrašnjost vašeg hladnjaka osvjetljava poput izloga.

LED žarulje nude potpuno nov koncept rasvjete hladnjaka i osvjetljavaju njegovu unutrašnjost bez odsjaja. LED žarulje troše manje električne energije od konvencionalne  rasvjete hladnjaka i traju čitav uporabni vijek uređaja.

Polica EasyAccess.

Jednostavan pristup sadržaju hladnjaka

Kad je hladnjak pun teško je pratiti stanje povrća i grickalica koje su završile u dnu hladnjaka.Zato je naša polica EasyAccess napravljena tako da jednim pogledom možete vidjeti sav sadržaj hladnjaka.Jednostavno ga otvorite i lako ćete doći do hrane.Ove su police izrađene od stakla otpornog na udarce, njima se lako rukuje, a omogućuju da brzo pronađete prave namirnice za sljedeći obrok.

Odvojeni rashladni krugovi

2 područja cirkulacije: odvojena regulacija hladnjaka i zamrzivača.

U uređajima s odvojenom prilagodbom temperature, moguće je odvojeno upravljanje hladnjakom i zamrzivačem za brže hlađenje i spriječavanja prijenosa mirisa. Jednostavna regulacija omogućuje odvojenu prilagodbu temperatura.

Supercooling

SuperCooling funkcija: Hladnjak koji zna kako treba hladiti.

Ako funkciju SuperCooling uključite prije odlaska u kupnju, nakratko ćete sniziti temperaturu kako bi svježe kupljene namirnice ostale na pravilnoj temperaturi.